TURNEN:

De kleuters hoeven voor de turnlessen geen turnpantoffels of kledij aan te kopen.

In de lagere school dragen de leerlingen een turn-T-shirt met logo van de school.  Deze kan begin schooljaar aangekocht worden op school.  Ze dragen ook een zwart of donkerblauw broekje. Je kan dit zelf voorzien of aankopen via school bij begin schooljaar.  Turnpantoffels (in de juiste maat) kunnen niet via de school aangekocht worden. We steken alles in een turnzakje.

Voor de zwemlessen is een zwembrilletje belangrijk voor het aquatisch zwemmen.  Je neemt je kind ook best mee als je er eentje gaat kopen, zodat die het brilletje kan passen.
Volgende zwemkledij is toegestaan in het zwembad van Sportoase Groot Schijn.

zwemkledij

MATERIAAL

kleuter:
Een kleuter brengt een klein boekentasje mee, met daarin een drinkbus en een fruit- of koekendoos (op maandag is dit altijd een fruitdoosje).
Als het kindje een hele dag op school blijft, brengt hij 's middags ook een brooddoos met boterhammen mee.
Voor de zekerheid mag je ook een zakje met reservekledij meegeven.

lagere school:
Voor wie start in de lagere school en een nieuwe boekentas moet kopen, zorgt ervoor dat er een A4-map en brooddoos, drinkbus en fruit/koekendoos in past.  Geen boekentas met wieltjes, want er is onvoldoende plek om die te rollen in de rijen en op de trap moet je die ook dragen.  Goede schouderbanden is zeker handig.

Om te werken in de klas krijg je van de school alle materialen.  Je hoeft eigenlijk niets aan te kopen.  Heb je toch graag wat eigen spulletjes?  Kijk dan even wat er per klas gebruikt kan worden.

eerste leerjaar:
doos papierenzakdoeken, pennenzak met schrijfpotlood, gom, kleurpotloden, schaar

tweede leerjaar: doos papierenzakdoeken, A4-flappenkaft met elastiekjes (geen ringkaft), pennenzak met kleurpotloden en stiften (geen stabilo-pennetjes), lijm (pritt), schaar, gom, vulpen (geen tintenkiller)

derde leerjaar: doos papierenzakdoeken, A4-flappenkaft met elastiekjes, ringkaft (geen klasseur), pennenzak met kleurpotloden en stiften, pennenzak met blauwe en groene pen, schrijfpotlood, gom, fluostift, lat

vierde leerjaar: doos papierenzakdoeken, A4-flappenkaft met elastiekjes, pennenzak met kleurpotloden en stiften, pennenzak met blauwe en groene pen, schrijfpotlood, gom, fluostift, lat

vijfde leerjaar: doos papierenzakdoeken, A4-flappenkaft met elastiekjes, pennenzak met kleurpotloden en stiften, pennenzak met blauwe en groene pen, schrijfpotlood, gom, fluostift, lat

zesde leerjaar: doos papierenzakdoeken, A4-flappenkaft met elastiekjes, pennenzak met kleurpotloden en stiften, pennenzak met blauwe en groene pen, schrijfpotlood, gom, fluostift, lat, geodriehoek, passer, eenvoudige zakrekenmachine